Na Bojnickom zámku bude opäť strašiť

15.04.2014 12:09

Bojnice, Bojnický zámok

30.4. – 3.5.2014
7.5. – 11.5.2014

Na Bojnickom zámku opäť zavládne strašidelná atmosféra. Medzinárodný festival duchov a strašidiel ako špeciálny produkt kultúrneho turizmu v spojení s bojnickým zámkom je venovaný domácim i zahraničným návštevníkom v rámci cestovného ruchu na hornej Nitre. Inscenované podujatie sa každoročne sústreďuje na tie udalosti a príbehy bojnického zámku, ktoré v sebe skrývajú historické prekvapenia a strašidelné motívy zo známych legiend a povestí, v rámci voľnejšie adaptovaného literárneho scenára. 

KRKAVEC zlovestný šum krídel!

XXI. ročník bude veľkolepým vstupom do ďalšieho desaťročia obľúbeného podujatia a neopomenie dôležité artikle: strašidelnosť, pútavosť a humor. Strašidelná prehliadka zámku ponúkne výborné herecké výkony, živý spev, hudbu, scénické tanečné choreografie, tajomnú atmosféru svetla a tmy, kostýmy a hlavne strašenie!

Hlavným podujatím 21. ročníka Medzinárodného festivalu duchov a strašidiel na Bojnickom zámku bude „Strašidelný majáles“. Bude trochu iný než po iné roky. Účasť totiž sľúbili najznámejšie strašidlá Bojnického zámku.

Vstupné:
Dospelý – 1 osoba: 10 EUR
Deti od 6 rokov do dovŕšenia 15 rokov: 5 EUR
Deti od 3 rokov do dovŕšenia 6 rokov: 3 EUR
 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode